Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Fjällräven Greenland kleding

Fjällräven Greenland kleding

Als je het hebt over de Greenland kleding van Fjällräven dan heb je het over een familie. Een familie bestaande uit een verzameling van de beste outdoorkleding van Fjällräven. Meer informatie
De meest iconische stukken van Fjällräven zogezegd. Met de Greenland kleding neemt Fjällräven je mee terug naar de bakermat, de plek waar ooit alles begon. Geïnspireerd op de ervaringen van de Greenland Expedition, kwam Fjällräven in 1968 met een jas speciaal voor bergbeklimmers. Alle producten in de Fjällräven Greenland kleding zijn op deze jas gebaseerd.
 
Duurzaam en innovatief
In de Greenland collectie combineert Fjällräven het klassieke erfgoed met innovatieve technieken. Daarbij ligt de lat voor duurzame productie hoog, zijn materialen milieuvriendelijk gekozen en bewerkt én is er in het design al rekening gehouden met makkelijke reparatie. De G-1000 stof is met recht één van de beste outdoorstoffen ter wereld. De belangrijkste eigenschap van de stof is het ademende vermogen. Door het dichte weefsel is de stof bijna geheel winddicht. En met een wax is de stof zelfs helemaal winddicht te maken. En om het af te maken is de G-1000 stof van de Greenland collectie ook nog eens waterafstotend en sneldrogend. Superpraktisch dus voor al je outdooravonturen. 
 
Mooi en tijdloos
In de Greenland kledingcollectie van Fjällräven vind je naast jassen ook broeken, shirts en korte broeken. Allemaal in de mooie en tijdloze stijl en kleuren die je van Fjällräven gewend bent. Bestel snel het product van je keuze of kom langs in onze winkels voor advies.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!