Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Fjällräven Byron mutsen

De Byrons van Fjällräven zijn heerlijk zachte en warme mutsen, gemaakt van 100% wol en tot in de kleinste details afgewerkt om jou maximale bescherming te geven terwijl je er ook nog eens super stijlvol mee voor de dag komt. Meer informatie
Het is je vast al wel eens opgevallen dat mutsen tegenwoordig zelfs in de zomer of binnen worden gedragen, gewoon omdat het hip is, en dat zouden jij, of de kinderen, met deze Byron ook best eens kunnen gaan doen.
 
Over Fjällräven
Elk merk heeft zo z’n eigen unieke verhaal, en dat van Fjällräven is zeker bijzonder. Het startte in 1950 met een 14-jarig jongetje dat vond dat z’n backpack niet comfortabel genoeg was en besloot daar iets aan te doen… De rest is letterlijk geschiedenis: inmiddels staat Fjällräven voor onvervalste Scandinavische topkwaliteit en design en zijn de tassen, kleding en accessoires van dit Zweedse outdoormerk niet meer uit het straat- en outdoorbeeld weg te denken. ‘s Zomers én ‘s winters. Die kwaliteit en het draagcomfort vind je dan ook terug in de Byron-reeks van Fjällräven.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!