Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Fjällräven broeken

Fjällräven broeken

Jij bent geen broekie meer straks in de outdoorwereld dankzij broeken van Fjallraven. Door de stevige, robuuste stof zullen de broeken van Fjallraven jou jarenlang de beentjes warm houden.  Meer informatie
Is een lange broek wat te warm voor in de Franse zomer? Ga dan voor een afrits- of korte broek. Bij Vrijbuiter vind je een uitgebreid assortiment aan broeken. Zelfs voor dagelijks gebruik zijn er zeer stijlvolle broeken. Wij hebben vast wat voor jou in huis!

G-1000 stof
De kleding van Fjallraven is met zorg en met oog voor kwaliteit gemaakt. Ze maken gebruik van hun eigen G-1000 stof. Hierdoor kunnen ze de duurzaamheid garanderen waar ze voor staan. Hierdoor gaat hun kleding, en dus ook de broeken, jarenlang mee. Dit zie je natuurlijk ook wel terug aan de prijs.

Greenland Was
De broeken zijn waterdicht te maken door het gebruik van Greenland Wax. Je kan, afhankelijk van wat je gaat doen, de broek in een bepaalde mate waterdicht maken. Veel was betekend een grote waterdichtheid, maar minder ademing. Weinig was betekend een wat meer ademende broek, maar een mindere mate van waterdichtheid. Laat een van onze medewerkers je hierover adviseren. Zo ben jij straks perfect voorbereid voor avontuur in de Zweedse bossen of de Franse Alpen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!