Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Fire Friend barbecues

Fire Friend barbecues

Met barbecues van Fire-Friend ga jij deze zomer los. Bakken, grillen of roosteren. Het maakt niet uit, iedereen kan barbecueën! Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Als je maar een goede barbecue hebt. Zo hebben we bij Vrijbuiter diverse modellen. Bij ons kun je terecht voor gas, kolen en elektrische barbecues. We hebben zelfs speciale barbecues om vlees en vis in te roken.
 
Weet jij al wat voor barbecue je wilt?
Een gasbarbecue is heel makkelijk in gebruik. Gas open draaien, ontsteken en bakken maar. Het geeft geen extra rommel zoals bij de kolenbarbecue. Maarrrr… de kolenbarbecue geeft het vlees weer net even dat lekkere rokerige smaakje. De keuze is aan jou. Heb je nou niet zoveel ruimte, dan kun je ook kiezen voor een elektrische barbecue. Deze plug je zo in het stopcontact en je kan grillen. Heb je de ruimte dus wel, dan kun je kiezen voor een hele buitenkeuken.
 
Alles wat je nodig hebt!
Bij Vrijbuiter haal je ook alle toebehoren voor jouw BBQ feestje. Vetdruipbakjes, briketten en spullen voor het onderhoud. Een goed onderhouden barbecue kan jaren meegaan. Bij Vrijbuiter hebben we zelfs kookboeken, speciaal voor de barbecue! Laat je inspireren!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!