Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Fiamma fietsendragers

Een fietsendrager van Fiamma is er voor de bestemmingen waar het zo heerlijk fietsen is, maar die te ver zijn om er ook echt naartoe te fietsen. Daarom neem jij je fietsen gewoon lekker mee achterop de camper of caravan. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Met een paar simpele handelingen zit een fietsendrager van Fiamma al stevig vast. Klaar om jouw tweewielers op handen te dragen.
 
Vast is vast
Stap ontspannen achter het stuur. Rijden maar. Hier begint de vakantie. Daarom wil je je natuurlijk geen zorgen maken over de fietsen. De fietsendragers van Fiamma zijn ultra stevig en kunnen extra gewicht makkelijk aan. Sterk en betrouwbaar: perfect voor het meenemen van fietsen en e-bikes.


Vrij als een vogel
Vakantie is ontspanning, niet al teveel moeite doen om optimaal te genieten. Daar houdt Fiamma rekening mee. Zo zijn de fietsendragers zonder boren te monteren en zijn de meesten ook nog kantelbaar. Je wilt toch ook gemakkelijk bij de disselbak kunnen. Koffers gepakt, fietsenrek klaar… Fiets ze erin en je bent ook op vakantie zo vrij als een vogel!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!