Camping & outdoorfestival - wintereditie

Op 27, 28 en 29 december organiseert Vrijbuiter het Camping & outdoorfestival – wintereditie. Tijdens dit supergezellige evenement is er in al onze megastores (Roden, Zaandam, Gouda en Roermond) van alles te doen, zoals leuke workshops, demonstraties en kinderactiviteiten! En als klap op de vuurpijl is er ook nog een speciale festival-actie.

Workshops > Maak een leuke speeltent voor je kinderen, ‘pimp’ je campingtafel of snij je eigen campinglepel uit een blok hout. De workshops zijn geschikt voor jong en oud, dus kom gerust met het hele gezin. Bekijk het totale aanbod aan workshops onder aan deze pagina. Let op, niet elke workshop wordt in elke megastore gegeven. Kijk daar dus goed naar bij het maken van je keuze. Schrijf je nu in voor een workshop, dan ben je verzekerd van een plekje!

Demonstraties > In onze megastores vinden er de hele dag door verrassende demonstraties plaats. Je leert bijvoorbeeld hoe je in de winter kunt barbecueën of hoe je op de camping zonder stroom een heerlijk bakje koffie zet.

Kinderactiviteiten > Natuurlijk is er ook genoeg te doen voor de kinderen! Tijdens het kinderprogramma ontdekken kinderen spelenderwijs het buitenleven, bijvoorbeeld door pinda’s te rijgen voor de vogeltjes, een pindakaas dennenappel te versieren of een sneeuwpop te bouwen van recyclebare bekertjes! 

Win je aankoopbedrag terug > Tijdens het hele festival maak je ook nog eens iedere dag kans om je aankoopbedrag terug te winnen! Lees hier hoe het werkt.

Alleen in Roden: Kampeerbeurs > Maak op de Kampeerbeurs kennis met de leukste campings van Europa en ontdek als eerste onze nieuwste producten uit de collectie van 2018! 

 

Workshops

1. Maak je eigen speeltent

Locatie: Zaandam

Kamperen: daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. En omdat het in de winter zo koud is, kamperen we toch gewoon lekker binnen. Tijdens deze workshop maak je samen met je kind(eren) een stoere speeltent voor binnen. Je bepaalt zelf hoe de tent eruit komt te zien. Wordt het een stoere of vrolijke tent? Na afloop van de workshop mag je de tent mee naar huis nemen, zodat je kinderen thuis oneindig kunnen ‘proefkamperen’. Deze leuke workshop wordt begeleid door een enthousiaste tentenexpert van Vrijbuiter.

Deelnamekosten €20,- per persoon incl. materiaal
Resultaat Een eigen speeltent voor kinderen
Duur 90 minuten
Locatie Zaandam

Schrijf je hier in voor de workshop in Zaandam

 

2. 'Pimp' je campingtafel

Locatie: Roden en Roermond

Een vlugge vooruitblik naar aankomende zomer: “Wat een gave campingtafel zeg! Hoe kom je daaraan?” “Oh, gewoon zelf gemaakt”. Ja, er staan je aankomende zomer op de camping een hoop complimentjes te wachten, als je deelneemt aan deze workshop. Tijdens deze creatieve workshop krijg je namelijk de mogelijkheid om een handige campingtafel – de tafel (Ventura) krijg je van ons – geheel naar eigen smaak te ‘pimpen’. Geloof ons, je herkent de tafel niet meer terug. Ook kun je proberen welke stoelen leuk bij de tafel passen, om je set helemaal compleet te maken.

Deelnamekosten

€20,- per persoon

incl. Vrijbuiter Outdoor Ventura tafel (t.w.v. 29,99)

Resultaat Persoonlijke tafel om mee naar huis te nemen
Duur 90 minuten
Locatie  Roden of Roermond

Schrijf je hier in voor de workshop in Roden

Schrijf je hier in voor de workshop in Roermond

 

3.Woodcraft

Locatie: Gouda en Roden

In deze spannende ‘wood craft’ workshop leer je hoe je van een simpel blok hout de tofste dingen maakt. Tijdens de workshop gaan jullie een opscheplepel snijden uit hout – ideaal om eten mee op te scheppen op de camping of als-ie mooi gelukt is, over op te scheppen. Je hebt de keuze om het handige houtsnijmes (carving hook) mee naar huis te nemen, dan kun je thuis lekker verder snijden. Pas wel op! Houtsnijden werkt zeer verslavend en voor je het weet, heb je er een hobby bij. De workshop wordt begeleid door een ervaren houtsnijder, die je de fijne kneepjes van het vak leert.        

Deelnamekosten

€7,50 per persoon incl. materiaal

(€28,- indien je de Adola Carving Hook wilt houden)

Resultaat Eigen gesneden houten lepel + houtsnij-instructies
Duur 90 minuten
Extra informatie Kinderen mogen alleen meedoen o.b.v. hun ouders
Locatie Roden of Gouda

Schrijf je hier in voor deze workshop in Roden

Schrijf je hier in voor deze workshop in Gouda

 

Festivalactie: win je aankoopbedrag terug!

Tijdens het Camping & outdoorfestival maak je ook nog eens iedere dag kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Kom naar één van onze winkels en sla alles in wat je nodig hebt. Je maakt iedere dag kans om het volledige aankoopbedrag van die dag terug te winnen! En dat dus 3 dagen lang. Dat is nog eens lekker het nieuwe jaar in gaan.

Actievoorwaarden

  • De actie geldt van 27 t/m 29 december 2017.

  • Je moet VIP-klant zijn, dat betekent dat we je naam, adres en e-mailadres kennen. Nog geen VIP-klant? Je regelt het makkelijk in de winkel, bij de ingang staat er iemand voor je klaar om je daarbij te helpen, maar je kunt je ook altijd laten inschrijven bij onze kassa's. 

  • Je moet iets kopen op één van deze 3 dagen.

  • Elke dag worden er 5 winnaars per winkel getrokken, er zijn dus 3 dagen lang 20 winnaars. De dagwinnaars krijgen de volgende dag persoonlijk bericht.

  • Kijk hier voor alle actievoorwaarden

Een moment, we updaten jouw winkelmand!