Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Een heerlijke wandeling in de voorjaarszon, een ongepland weekendje weg met de camper of een lange kampeervakantie met het hele gezin: het is de liefde voor het buiten zijn, die we allemaal begrijpen. Uit deze gedeelde liefde is de gezelligste outdoor- en kampeerfamilie van Nederland ontstaan: De Vrijbuiter Familie.

Hoe word je lid van de Vrijbuiter Familie?

Onder het motto: gezelligheid kent geen grenzen, mag iedereen natuurlijk lid worden van de Vrijbuiter Familie. Als jouw persoonsgegevens (incl. adres) bij ons bekend zijn en je ontvangt onze nieuwsbrieven, dan ben jij een echte Vrijbuiter! Heb je ooit al eens iets bij ons gekocht of ontvang je onze nieuwsbrieven al? Dan is jouw e-mailadres al bij ons bekend en kun je inloggen met dit e-mailadres in jouw persoonlijke Vrijbuiter account. Heb je nog geen wachtwoord? Kies dan voor 'wachtwoord vergeten'.

Ben je nieuw bij Vrijbuiter? Maak dan een nieuw account aan op www.vrijbuiter.nl/account en laat jouw gegevens achter en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Extra voordeel pakken

Als lid van de Vrijbuiter Familie pak je leuke, extra voordelen mee. Zo geven we je altijd als eerste de kans om gebruik te maken van onze nieuwste acties en aanbiedingen en je profiteert van gave Vrijbuiter Familie aanbiedingen, speciaal voor jou.

Te gekke evenementen

Wij organiseren leuke evenementen. Geniet met het hele gezin van toffe workshops, boeiende demonstraties en coole kinderactiviteiten. Ook profiteer je tijdens familiedagen altijd van spectaculaire aanbiedingen en leuke acties. En ook niet onbelangrijk: je ontmoet al je vrolijke Vrijbuiter Familieleden. Een perfect moment om elkaar beter te leren kennen en spannende vakantieavonturen uit te wisselen.

Jouw persoonlijke Vrijbuiter pagina

Ook krijg je een eigen persoonlijke Vrijbuiter pagina, waar je je aankopen terugvindt en je persoonlijke gegevens aanvult met je interesses, voor specifieke acties en informatie op maat. Wel zo handig toch? Kijk voor meer informatie op: vrijbuiter.nl/account

Denk met ons mee

Als zeer gewaardeerd lid van de Vrijbuiter Familie, mag je ons helpen – als je dat leuk vindt natuurlijk – door mee te denken over nieuwe producten, onze service en wat een dag bij Vrijbuiter leuk maakt. We hechten veel waarde aan je mening en gaan actief met je feedback aan de slag.

Extra service

Als je bij de Vrijbuiter Familie hoort, geven we je bovenop onze zeer uitgebreide standaard service, nog net iets meer. Zo krijg je op alle producten een jaar extra garantie. Ook kun je een afspraak maken voordat je naar de winkel komt zodat we tijd voor je kunnen reserveren met de specialist die jou het beste kan adviseren, bijvoorbeeld als je schoenen gaat kopen. Ideaal als je uitgebreid advies nodig hebt of als een vast tijdstip jou het best uitkomt. Plan hier jouw afspraak in met een specialist. 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!