Vrijbuiter Experience Dag

Kom op 12 mei naar de Experience Dag bij Vrijbuiter in Roden. Deze vindt plaats op ons buitenterrein achter de winkel. Via de winkel kom je op het terrein. Zoek gewoon even naar de feestelijke ingang!
Van 10.00 tot 17.00 uur is er van alles te doen. Ontdek onze nieuwste kampeer- en tentencollecties, maak kennis met diverse manieren om te kamperen, test allerlei producten en doe mee aan gave gratis workshops! Een hele gezellige dag voor jong en oud! Zien je we daar?

Ontdek wat er allemaal te doen is:

 
 

ANWB
De ANWB staat er met een echte wegenwachtwagen. Even een kijkje nemen in de wagen mag! Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over hoe de ANWB te werk gaat. Dan kun je je ook meteen laten adviseren over welk ANWB abonnement ideaal voor jou is! Ben je ons straks weer dankbaar als je onverhoopt met autoprobleempjes komt te zitten!
Gratis workshop 'Pimp je campingtafel'
Koop en beplak samen met het hele gezin je eigen campingtafel. Heb je zelf een heel creatief ontwerp? Dan mag je natuurlijk ook je gang gaan! Zo steel je straks de show op de camping! Voor de workshop hoef je alleen een tafel aan te schaffen, daarna kun je hem gratis beplakken tijdens de workshop! (i.c.m. de Vrijbuiter Outdoor Torrance en Vilano campingtafels)
Gratis workshop 'Woodcraft'
Een volledig verzorgde workshop waarbij je je eigen lepel uit hout kunt maken! Kun je hem straks mooi gebruiken op vakantie of gewoon lekker thuis! Tijdens de workshop krijg je uitleg over hoe dit in zijn werk gaat. En het mooiste: het kost niks! De lepel die je zelf maakt, mag je na de workshop gewoon houden!
Fjällräven Waxworkshop
Altijd al willen weten hoe dat in zijn werk gaat, dat waxen? Op de Experience Dag geeft een van onze Wax-masters een workshop. Neem je eigen G-1000 kleding mee, of schaf het aan in de winkel. Dan helpen wij je gratis met het waxen van je kledingstuk. Jij brengt de kleding, wij de rest!

Sunware winactie
Sunware is ook aanwezig met een mooi fotobord. Hier kun je foto’s maken en uploaden op facebook. Met deze foto kun je een mooie prijs winnen! Meer kans maken? Tag Sunware en ons dan in je Facebookpost en wie weet is die prijs straks van jou!
Hengelsportmekka Paterswolde
Bij kamperen hoort natuurlijk; vissen! Heerlijk langs het riviertje op de camping je hengel uitwerpen! Hengelsportmekka is er ook bij met (bijna) alles wat je nodig hebt voor het vissen!
IJskoude koelwagen
Ook staat er een ijskoude koelwagen. Zo kun jij je slaapzak of jas even uittesten in de wagen en ontdekken hoe warm je blijft. Wel zo mooi, maakt het jou de keuze weer wat gemakkelijker!
Kinderanimatie door scouting
De scoutingvereneging Martinistam verzorgt animatie voor de kleintjes. Ze zorgen dat ze zich geen moment vervelen. Urenlang plezier!
Nieuwe tentencollectie
Bij Vrijbuiter hebben we een prachtige, nieuwe serie tenten: de Birch serie! Deze tenten hebben we even opgezet om ze aan jou te laten zien! Zo zijn ze er in technisch katoen en polyester. Zo kun je ze goed bekijken, vanbinnen en vanbuiten!
Aart Kok Adventures
Altijd al een mooie vouwwagen willen hebben? Dit is je kans, Aart Kok Adventures is aanwezig met een van hun prachtige vouwwagens. Laat je inspireren en neem een kijkje!
GoBoony
Wil je eens ervaren hoe het is om met een camper rond te reizen, maar wil je er niet direct één aanschaffen? Kijk dat eens op GoBoony.nl. Dit is een platform waar je een camper kan huren, of je eigen kan verhuren! GoBoony staat op de Experience Dag om je hierover van alles te vertellen!
De Waard
De Waard is ook wel de Rolls-Royce onder de tenten. De tenten van De Waard zijn bekend om hun kwaliteit. Daarnaast bestaan ze dit jaar 75 jaar, reden voor een feestje dus! Een mooie gelegenheid om de tenten van De Waard te bekijken!
Kip Caravans
De caravans van Kip zijn mooi compact. Ze verhuren en verkopen de caravans. Zij staan ook op de dag zelf met een paar mooie caravans. Bovendien zijn ze goed te combineren met luifels van bijvoorbeeld Vrijbuiter Outdoor en De Waard.
E-bikes testen bij Stuurwold Roden
Altijd al een mooie E-bike gewild? Nu is je kans! Op de Experience Dag laten de fietsspecialisten van Stuurwold Roden jou een paar uittesten.
Albert Broekman de kettingzaagkunstenaar
Op de Experience Dag is ook Albert Broekman aanwezig om een mooi beeld te maken van hout, met zijn kettingzaag!

Foodtruck van het Grand Café
Op de Experience Dag staat ook een foodtruck met de lekkerste hapjes en drankjes. Geniet, onder het genot van een drankje (in de zon), van de gezelligheid!
Gezellige livemuziek
Heerlijk, een gitaartje bij het kampvuur. Da
ar houden we wel van bij Vrijbuiter. Dat hoort er echt bij, vinden wij! Daarom hebben we op de Experience Dag ook livemuziek van twee gitaristen. Heerlijk genieten van de muziek tijdens het rondkijken :).

Kortom, neem al je vrienden en familie mee voor een gezellig dagje uit naar Vrijbuiter!

 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!