Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Exped slaapmatten

Exped slaapmatten

Exped slaapmatten zijn geschikt voor elke kampeersituatie die je kunt bedenken. Het doel van Exped is om met minimale middelen een maximale outdoor belevenis te creëren.  Meer informatie
Dit zie je ook terug in de kwaliteit en toepasbaarheid van hun producten. Jij als outdoor liefhebber bepaalt zelf hoe minimaal je wilt gaan.
 
Ga je rondtrekken en kamperen? Dan is elke gram die je kunt besparen er weer één. Kies dan voor een lichtgewicht slaap mat van Exped. Door de innovatieve vullingen van deze slaapmatten neem je de mat compact mee, zonder dat je op comfort inlevert.
 
Extra dik
Daarnaast vind je in het Exped assortiment ook extra dikke matrassen. Deze slaapmatten doen niet onder voor een normaal matras. Je kunt ze echter veel compacter meenemen. Perfect om net zo comfortabel als thuis te slapen, zonder je eigen matras mee te slepen. Zo kom je echt tot rust op de camping. Kom eerst eens proefliggen in onze winkels. Je test hier alle slaapmatten gemakkelijk op verschillende ondergronden. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!