Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Eurotrail tarpen

Droog in je hangmatje of lekker in de schaduw met een tarp van Eurotrail. Een tarp is super veelzijdig waardoor jij hem voor van alles kunt gebruiken.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Je kan hem dus als een schaduwdoek gebruik voor een stukje verkoeling op de camping. Je kan hem ook over je tent spannen zodat je ’s ochtends niet direct in de nattigheid stapt. De ‘die-hards’ gebruiken de tarp zelfs als tent, omdat hij zo licht is!
 
Lastig kiezen?
Bij Vrijbuiter hebben we een uitgebreid assortiment aan maten en soorten tarps. De ene tarp is heel geschikt als schaduwdoek in de zomer. De ander is weer wat waterdichter. De tarpen van Eurotrail zijn extra UV bestendig. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik als schaduwdoek.
 
Waar gebruik jij ‘m voor?
Tarps zijn op gigantisch veel manieren op te zetten. Maak een soort tentje met je wandelstokken als tentstokken. Bind de tarp aan een aantal bomen en gebruik deze als ankerpuntjes of gebruik touw om hem af te spannen. Als je als kampeerder een paar techniekjes onder de duim hebt ben jij straks voorbereid op elke omgeving. Hierdoor zit jij straks lekker droog en uit de wind, mocht de storm je inhalen. Of je zit straks met een ijskoud colaatje in de schaduw van je tarp, ’t is maar net wat je het mooiste vindt ;).

Een moment, we updaten jouw winkelmand!