Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Eureka tenten

Eureka tenten

Tenten van Eureka zijn er voor de meest uiteenlopende avonturen. Kamperen met je gezin op een camping in Frankrijk? Kies dan voor een technisch katoenen familietent.  Meer informatie
35% korting
€ 199,99 € 129,99
Reis je rond en slaap je elke nacht op een andere plek? Dan kies je eerder voor een lichtgewicht polyester tent. Dat is het mooie aan Eureka tenten, ze zijn er in alle vormen en maten. Voor rustzoekers én avonturiers.
 
Gemaakt met oog voor detail
Alle tenten van Eureka hebben echter wel een paar dingen gemeen. Ze zijn allemaal ontzettend makkelijk op te zetten en gemaakt met het beste oog voor detail. De handige ventilatie mogelijkheden zorgen ervoor dat het leefklimaat in de tent altijd aangenaam aanvoelt.
Ook heeft elke Eureka tent zijn eigen “Footprint” of “Floorsaver”. Dit is een grondzeil perfect op maat voor jouw tent. Hiermee houd je de onderkant van je tent schoon en beschermt tegen scherpe takken en stenen. Ook biedt het extra bescherming tegen optrekkende kou en vocht. Hierdoor slaap je een stuk lekkerder én gezonder!
 
Eureka staat voor topkwaliteit
Eureka staat al sinds 1895 bekend om hun vindingrijkheid en kwaliteit. Dit betekent dat jij ten alle tijden op je kampeertent kunt rekenen. Als er onverwachte gebeurtenissen op je pad komen, weet jij dat je Eureka tent tegen een stootje kan. Dit is wel zo’n fijn gevoel als je aan het Gardameer staat en er een zomerstorm op komst is.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!