Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
EUREKA AIRSTREAM 2 VERHUUR PER DAG

EUREKA AIRSTREAM 2 VERHUUR PER DAG

Huur de Eureka! Airstream vanaf 6 euro per dag. Vanaf de 2e dag ontvang je 50% korting op de huurprijs per dag!

meer informatie

...

Wil je dit product huren? Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid door een mail te sturen aan verhuur@vrijbuiter.nl

De Eureka Airstream 2 RS Poly is een lichtgewicht dubbele wandtent die geweldig is voor backpacken of fietstochten. De poolconfiguratie maakt een eenvoudige opstelling en een laag gewicht mogelijk. Voldoende ruimte in de twee vestibules en een droge ingang worden verzekerd door de nokpaal die is geïntegreerd in de aluminium hoofdpaal. De binnentent kan eenvoudig worden verbonden met het frame met clips voor een snelle installatie. Eenvoudig aan te sluiten gespen maken het bevestigen van de vlieg aan de binnentent een fluitje van een cent. Het tentframe is gemaakt van stevig, lichtgewicht, ademend polyester met mesh-panelen die zorgen voor een goede luchtstroom en voldoende ventilatie. Getapete naden en de hoge wanden van de vloer beschermen je tegen opspattend water. De deuren van de twee vestibules kunnen gedeeltelijk of volledig worden opengerold. Terwijl de vlieg je tegen regen en wind beschermt, kan hij tijdens warme nachten volledig worden verwijderd. De afzonderlijke vlieg en binnenste maken het gewicht van een reis gemakkelijk te verdelen. Sterke aluminium pinnen en scheerlijnen zijn inbegrepen. Ook verkrijgbaar in een SUL-nylonversieHet lichte aluminium frame van de Airstream 2 Poly is eenvoudig op te zetten en de binnen- en buitentent bevestig je met clipjes aan elkaar. Fijn: de tent heeft 2 waterdichte ingangen, die je deels of helemaal kunt openen en meerdere ventilatiepunten voor een goede doorluchting. De beschermende buitentent is gemaakt van sterk en ademend polyester en is waterdicht tot een waterkolom van 2500mm. Het grondzeil heeft getapete naden en een opstaande rand, zo blijven jij en je spullen droog onder natte omstandigheden. Kortom, een fijne trekkerstent van Eureka voor als je lichtbepakt op reis gaat. 

Op Avontuur? Huur

De borg voor deze tent bedraagt €100,-. Voor meer informatie over ons verhuurprogramma en de voorwaarden ga je naar vrijbuiter.nl/verhuur. Heb je nog meer vragen of wil je de tent graag huren? Neem contact op om te informeren naar de beschikbaarheid.


Specificaties

Productnummer 1316987
Merk Eureka
Borg €100,-
Model Tent Airstream Verhuur
Merkkleur Cypress-Green
Gewicht 2,6 kg
Afmetingen 310 x 255 x 110 cm
Lengte 310 cm
Breedte 255 cm
Hoogte 110 cm
Materiaal Polyester
Waterdicht
Ademend
Lichtgewicht
Slaapplaatsen 2
Insectengaas
Aantal ingangen 2
Vaste kuip
Aantal ventilatiepunten 2
Buitendoek Polyester
Binnendoek Polyester
Waterkolom 4.000 mm, Grondzeil 6.000 mm
Grondzeil Polyester
Stokken 9.5mm T7001 UL series Aluminium poles
Buitentent 310 x 255 x 110 cm
Binnentent 135 x 220 x 105 cm
Stahoogte 105 cm
Pakmaat 42 x 15 cm
Inclusief Grondzeil (415gr) voor extra bescherming van de vloer
Materiaal tentdoek Polyester

Een moment, we updaten jouw winkelmand!