Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Elektrische camping kachels

Elektrische camping kachels

Deze elektrische kachels zijn ideaal voor wat extra warmte op de camping, in de caravan of in de tuin. De meeste modellen zijn heel licht van gewicht, nog geen 2,5 kilo, en ook wat betreft de ruimte die ze innemen in het bagageruim hoef je ze niet thuis te laten. Meer informatie
Warmte in voor- of naseizoen
Slapen met je muts op en je sloffen aan, terwijl je adem wolkjes vormt van waterdamp. Herkenbaar? Dan ben jij zo’n bikkel die ook in het vroege voorjaar of de natte herfst op pad gaat! Maar je mag het jezelf best een beetje comfortabel maken, toch? Heb je een stroomvoorziening? Dan houdt een van deze elektrische kachels je ook in het voor- of naseizoen lekker warm. Neem een extra stekkerdoos of verlengkabel mee, zodat hij op de juiste plek kan staan.
 
Veilig en handig in gebruik
Meer of minder warmte, door een ruimte verspreid of speciaal ergens op gericht? De luxe modellen hebben meerdere standen, zodat je ze naar wens kunt instellen. Ze zijn dus heel handig in gebruik! Onze elektrische kachels zijn doorgaans ook uitgerust met een omvalbeveiliging en een indicatielampje, zodat de veiligheid gewaarborgd is.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!