Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

ELAN INSPIRE DAMES

De Inspire ski van Elan is geschikt voor zowel de gemiddelde en gevorderde skiër als de expert. De ski geeft jou controle en vertrouwen om gemakkelijk bochten te maken. Amphibio Truline technologie zorgt voor extra stabiliteit.

meer informatie

Je hebt nog geen maat geselecteerd
...

De Inspire ski is uitgerust met zowel rocker als camber. Rocker aan de buitenzijde van de ski zorgt ervoor dat jij als skiër makkelijk bochten kan maken. Camber aan de binnenzijde van de ski zorgt voor meer grip en stabiliteit. Amphibio Truline tilt het asymmetrische ontwerp van de ski naar een volgende dimensie door materialen strategisch over de randen van de ski te plaatsen. Aan de binnenzijde is over de volledige lengte materiaal aangebracht wat zorgt voor meer stabiliteit bij het maken van een bocht. Aan de buitenzijde is minder materiaal aangebracht waardoor je eenvoudig een soepele bocht maakt.

De RST constructie zorgt ervoor dat krachten en energie worden overgebracht naar de zijkant van de ski waardoor je als skiër over de gehele lengte van de ski meer grip hebt. De Power Shell constructie zorgt voor versteviging en stabiliteit in de gehele ski zonder dat de ski onnodig zwaarder is. Het bindingssysteem, Power Shift, is volledig geïntegreerd. De unieke Power Edge lifters zorgen voor een directe energietransmissie voor snelle bochtinitiatie en kracht tijdens de bocht. De trillingsdempers voor en achter op de plaat dempen het geluid. De houten kern van de ski is opgebouwd uit een frame van populierenhout en is versterkt met titanium.Specificaties

Productnummer 1275149
Merk Elan
Model W-Studio Inspire PS
Merkkleur Black/Pink
Maat 158
Geslacht Dames
Afmetingen 125 - 76 - 107 mm
Materiaal Populierenhout (kern), Titanium
Ski-niveau Gemiddeld, Gevorderd, Expert
Binding ELW 10.0 GW Shift BLK/PNK
Radius 13,1 meter (158 cm)
Geschikt voor Geprepareerd en gevarieerd terrein
Inclusief Binding
Garantietermijn 2 jaar

Andere klanten kochten ook


Een moment, we updaten jouw winkelmand!