ELAN INSOMNIA DAMES

De Insomnia van Elan is een ski voor zowel de gevorderde skiër als de expert. Dankzij de PowerShell constructie is de ski licht en stabiel. Amphibio Truline technologie zorgt voor extra stabiliteit waardoor jij eenvoudig over de piste kan cruisen.

meer informatie

Je hebt nog geen maat geselecteerd
...

De Insomnia ski is uitgerust met zowel rocker als camber. Rocker aan de buitenzijde van de ski zorgt ervoor dat jij als skiër makkelijk bochten kan maken. Camber aan de binnenzijde van de ski zorgt voor meer grip en stabiliteit. Amphibio Truline tilt het asymmetrische ontwerp van de ski naar een volgende dimensie door materialen strategisch over de randen van de ski te plaatsen. Aan de binnenzijde is over de volledige lengte materiaal aangebracht wat zorgt voor meer stabiliteit bij het maken van een bocht. Aan de buitenzijde is minder materiaal aangebracht waardoor je eenvoudig een soepele bocht maakt.

De RST constructie zorgt ervoor dat krachten en energie worden overgebracht naar de zijkant van de ski waardoor je als skiër over de gehele lengte van de ski meer grip hebt. De Power Shell constructie zorgt voor versteviging en stabiliteit in de gehele ski zonder dat de ski onnodig zwaarder is. Het bindingssysteem, Power Shift, is volledig geïntegreerd. De unieke Power Edge lifters zorgen voor een directe energietransmissie voor snelle bochtinitiatie en kracht tijdens de bocht. De trillingsdempers voor en achter op de plaat dempen het geluid. De houten kern van de ski bestaat uit verschillende houtsoorten en is versterkt met een laag titanium.Andere klanten kochten ook


Specificaties

Productnummer 1275126
Merk Elan
Model W-Studio Insomnia PS
Merkkleur Black/Blue
Maat 152
Geslacht Dames
Afmetingen 121 - 73 - 104 mm
Materiaal Hout (kern), Titanium
Ski-niveau Gevorderd, Expert
Binding ELW 11.0 Shift GW BLK/BLUE B85
Radius 13,3 meter (158 cm)
Geschikt voor Geprepareerd en gevarieerd terrein
Inclusief Binding
Garantietermijn 2 jaar

Vergelijkbare producten


Een moment, we updaten jouw winkelmand!