Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

ELAN AMPHIBIO 16 TI HEREN

Elan heeft de Amphibio 16Ti Fusion X ontwikkeld voor de echte snelheidsduivels. De ski is geschikt voor de ervaren skiër en de expert. Dankzij de dynamische combinatie van veelzijdigheid en kracht domineer jij de piste op deze ski.

meer informatie

Je hebt nog geen maat geselecteerd
...

De Amphibio 16Ti is uitgerust met zowel rocker als camber. Rocker aan de buitenzijde van de ski zorgt ervoor dat jij als skiër makkelijk bochten kan maken. Camber aan de binnenzijde van de ski zorgt voor meer grip en stabiliteit. Amphibio Truline tilt het asymmetrische ontwerp van de ski naar een volgende dimensie door materialen strategisch over de randen van de ski te plaatsen. Aan de binnenzijde is over de volledige lengte materiaal aangebracht wat zorgt voor meer stabiliteit bij het maken van een bocht. Aan de buitenzijde is minder materiaal aangebracht waardoor je eenvoudig een soepele bocht maakt.

De RST constructie zorgt ervoor dat krachten en energie worden overgebracht naar de zijkant van de ski waardoor je als skiër over de gehele lengte van de ski meer grip hebt. Fusion X is het bindingssysteem waarbij maar één verbinding wordt gemaakt tussen ski en binding. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig een bocht kunt maken. The Fusion X is 30% lichter dan een ander bindingssysteem en is versterkt met titanium voor een krachtig reactievermogen. Op hoge snelheid skiën is met dit bindingssysteem geen enkel probleem. De houten kern van de ski bestaat uit verschillende houtsoorten en is versterkt met een laag titanium. De unieke nanodeeltjes in de ski verbeteren de duurzaamheid en zorgen ervoor dat jij als skiër in alle sneeuwomstandigheden gemakkelijk door de sneeuw glijdt.Specificaties

Productnummer 1275140
Merk Elan
Model Amphibio 16Ti FusionX
Merkkleur Blue/Orange
Maat 172
Geslacht Heren
Afmetingen 121 - 73 - 104 mm
Materiaal Hout (kern), Titanium
Ski-niveau Gevorderd, Expert
Binding EMX 12.0 GW Fusion X BLK/ORG
Radius 15,7 meter (172 cm)
Geschikt voor Geprepareerd en gevarieerd terrein
Inclusief Binding
Garantietermijn 2 jaar

Andere klanten kochten ook


Een moment, we updaten jouw winkelmand!