Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

ELAN AMPHIBIO 14 TI HEREN

De Amphibio 14Ti Fusion X van Elan is een ski voor skiërs die veel snelheid willen maken. De ski is geschikt voor de gemiddelde skiër maar ook voor de expert. De ski is uitgerust met de Amphibio Truline technologie, dit zorgt voor extra stabiliteit waardoor jij eenvoudig over de piste kan cruisen.

meer informatie

Je hebt nog geen maat geselecteerd
...

De Amphibio 14Ti is uitgerust met zowel rocker als camber. Rocker aan de buitenzijde van de ski zorgt ervoor dat jij als skiër makkelijk bochten kan maken. Camber aan de binnenzijde van de ski zorgt voor meer grip en stabiliteit. Amphibio Truline tilt het asymmetrische ontwerp van de ski naar een volgende dimensie door materialen strategisch over de randen van de ski te plaatsen. Aan de binnenzijde is over de volledige lengte materiaal aangebracht wat zorgt voor meer stabiliteit bij het maken van een bocht. Aan de buitenzijde is minder materiaal aangebracht waardoor je eenvoudig een soepele bocht maakt.

De RST constructie zorgt ervoor dat krachten en energie worden overgebracht naar de zijkant van de ski waardoor je als skiër over de gehele lengte van de ski meer grip hebt. De Power Shell constructie zorgt voor versteviging en stabiliteit in de gehele ski zonder dat de ski onnodig zwaarder is.Fusion X is het bindingsysteem waarbij maar één verbinding wordt gemaakt tussen ski en binding. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig een bocht kunt maken. The Fusion X is 30% lichter dan een ander bindingssysteem en is versterkt met titanium voor een krachtig reactievermogen. Op hoge snelheid skiën is met dit bindingssysteem geen enkel probleem. De houten kern is opgebouwd uit een frame van populierenhout en is versterkt met een laag titanium. De houten opbouw is verticaal gelamineerd, dit zorgt ervoor dat de torsiestijfheid en het reactievermogen verbeterd is.Specificaties

Productnummer 1275139
Merk Elan
Model Amphibio 14Ti FusionX
Merkkleur Grey/Orange
Maat 176
Geslacht Heren
Afmetingen 125 - 76 - 104 mm
Materiaal Populierenhout (kern), Titanium
Ski-niveau Gemiddeld, Gevorderd, Expert
Binding EMX 11.0 GW Fusion X BLK/ORG
Radius 14,6 meter (168 cm)
Geschikt voor Geprepareerd en gevarieerd terrein
Inclusief Binding
Garantietermijn 2 jaar

Andere klanten kochten ook


Een moment, we updaten jouw winkelmand!