Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

ELAN AMPHIBIO 12 C HEREN

De Amphibio 12 C van Elan is een ski voor de gemiddelde tot ervaren skiër. De brede bouw van de ski zorgt voor optimale controle en grip op de piste onder alle omstandigheden. Amphibio Truline technologie zorgt voor extra stabiliteit waardoor jij eenvoudig over de piste kan cruisen.

meer informatie

Je hebt nog geen maat geselecteerd
...

De Amphibio 12 C is uitgerust met zowel rocker als camber. Rocker aan de buitenzijde van de ski zorgt ervoor dat jij als skiër makkelijk bochten kan maken. Camber aan de binnenzijde van de ski zorgt voor meer grip en stabiliteit. Amphibio Truline tilt het asymmetrische ontwerp van de ski naar een volgende dimensie door materialen strategisch over de randen van de ski te plaatsen. Aan de binnenzijde is over de volledige lengte materiaal aangebracht wat zorgt voor meer stabiliteit bij het maken van een bocht. Aan de buitenzijde is minder materiaal aangebracht waardoor je eenvoudig een soepele bocht maakt.

De RST constructie zorgt ervoor dat krachten en energie worden overgebracht naar de zijkant van de ski waardoor je als skiër over de gehele lengte van de ski meer grip hebt. De Power Shell constructie zorgt voor versteviging en stabiliteit in de gehele ski zonder dat de ski onnodig zwaarder is. Het bindingssysteem, Power Shift, is volledig geïntegreerd. De unieke Power Edge lifters zorgen voor een directe energietransmissie voor snelle bochtinitiatie en kracht tijdens de bocht. De trillingsdempers voor en achter op de plaat dempen het geluid. De houten kern is opgebouwd uit een frame van populierenhout en is versterkt met carbon, een licht en sterk materiaal. De houten opbouw is verticaal gelamineerd, dit zorgt ervoor dat de torsiestijfheid en het reactievermogen verbeterd is.


Specificaties

Productnummer 1275128
Merk Elan
Model Amphibio 12 C PS
Merkkleur Blue/Yellow
Maat 168
Geslacht Heren
Afmetingen 125 - 76 - 104 mm
Materiaal Populierenhout (kern), Koolstofvezel
Ski-niveau Gemiddeld, Gevorderd
Binding ELS 11.0 Shift GW Black
Radius 14,6 meter (168 cm)
Geschikt voor Geprepareerd en gevarieerd terrein
Inclusief Binding
Garantietermijn 2 jaar

Andere klanten kochten ook


Een moment, we updaten jouw winkelmand!