Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Eastpak Padded rugzakken

Eastpak Padded rugzakken

Hop, vliegtuig pakken en wegwezen; je Eastpak Padded rugzak in de handbagage. Drukke studiedag? Weekendje weg? Natuurlijk! Geen probleem, tas vol, over je schouders en de spits in.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Maar, misschien reis je al genoeg voor je werk en beleef je meer plezier aan een uitdagend outdoor-uitje. Wat je ook doet, en waarheen je ook gaat, neem je Eastpak rugzak mee. Al je spulletjes passen erin en de padded uitvoeringen bieden jou optimaal draagcomfort. 
 
Een tas vol ervaring
Eastpak is al bijna 70 jaar een vertrouwd gezicht in het straat- en reisbeeld. Op school, werk, vakantie: je ziet ze overal. En terecht. De kwalitatief hoogwaardige en slim ontworpen tassen en koffers van de Amerikaanse tassenmaker blinken uit in duurzaamheid, draagcomfort en gebruiksgemak.
 
Een klopje op de schouder voor de padded rugzak
En van dat klopje voel jij waarschijnlijk niets. Padded wil namelijk zeggen dat de schouderbanden dubbel gewatteerd zijn. Dit zorgt voor meer draagcomfort, en zeker als je behoorlijk wat gewicht in je Eastpak hebt zitten merk je het verschil. Bij Vrijbuiter vind je dan ook een behoorlijke tas vol Eastpak Padded rugzakken, zoals de Pak’r! Die hebben we in zó veel kleuren voor je dat wij er inmiddels scheel van zien. Dus kijk zelf maar even..

Een moment, we updaten jouw winkelmand!