Droomvakantie

Win jouw droomvakantie

Deze winactie is inmiddels verlopen

Een droomvakantie… durf jij het aan?

Voor de één is het twee weken met de caravan op pad naar Zuid-Frankrijk, voor de ander een relaxte strandvakantie op Bali, en weer een ander droomt van een maandenlange wandeltocht door Nieuw-Zeeland. Toch hebben al deze uiteenlopende reizen iets met elkaar gemeen: we dromen erover. Maar blijft het bij dromen?

Het is een druilerige dag en je staart doelloos uit het raam. Je sluit kort je ogen en plotseling ben je in gedachten daar waar je het liefst wilt zijn… op reis. Soms zijn dromen alleen al genoeg om even de kriebels te voelen. Maar hoe laat je je droom tot leven komen? De eerste stap tot het realiseren van je droomvakantie is het maken van een plan, want zonder een goed plan kun je nog uren uit het raam staren, maar wordt het echt niks. Maak daarna je plan zo snel mogelijk concreet. Praat over je reis met mensen om je heen, geef gul aan je spaarvarken, en lees zo veel mogelijk over de plek die je wilt bezoeken. Hiermee wakker je de voorpret flink aan. Prik ook een realistische datum voor je reis en zet ‘m met koeienletters op je kalender. En voor je het weet… beleef jij de droomreis van je leven. Ben jij er klaar voor?

 

Knip dan de Droomvakantie-kaart uit ons magazine uit, vul jouw gegevens in en lever deze tussen 17 april en 3 juli in bij één van onze stores. Daar prik je op onze wereldkaart jouw droombestemming. Misschien win jij wel jouw droomvakantie.

 

Geen magazine thuis ontvangen? Geen probleem, in onze stores liggen voldoende magazines waar je een Droomvakantie-kaart uit kunt gebruiken. 

Bekijk hier de actievoorwaarden. 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!