Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Doréma tentuitbouwen

Even iets meer ruimte in je voortent dankzij een Doréma tentuitbouw. Zo heb je net even die extra ruimte in je kampeerwoonkamer. Meer informatie
Een tentuitbouw is ideaal voor een logé of voor de kinderen. Zo hebben zij ook even hun eigen plek op vakantie. Bestel simpelweg een slaapcabine bij de uitbouw en je hebt ruimte zat voor twee mensen. En een uitbouw is niet alleen geschikt als slaapplek. Je kan hem ook gebruiken als extra opslagplek. Zo kun je bijvoorbeeld je fietsen erin kwijt of andere spullen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden. Er zijn zelfs uitbouwen met een deur, zodat je ze als entreehalletje kan gebruiken.

Doréma
Doréma is al bijna 30 jaar een specialist in caravanvoortenten en -luifels. Ze ontwerpen en produceren in eigen beheer. Op alle tenten zit twee jaar garantie. Optimaal montagegemak en duurzaamheid zijn belangrijk bij Doréma en dit garanderen ze dan ook.
Voor alle Doréma voortenten is er wel een uitbouw te verkrijgen bij Vrijbuiter. Onze medewerkers helpen je graag met het zoeken van het juiste exemplaar. Ook voor eventuele vragen omtrent de montage weten zij wel raad. Zo heb jij straks koninklijke ruimte in je voortent. Wat je daarmee doet is helemaal aan jou!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!