Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Doréma President voortenten

Met een Doréma President voortent kies je voor absolute topkwaliteit, betrouwbaarheid, uitstraling en zeeën van ruimte. Heerlijk, je caravan staat op de ultieme plek en je hebt jezelf verzekerd van een fantastisch uitzicht. Meer informatie
Dan wordt het tijd voor een riante en comfortabele uitbreiding. En die krijg je met de President van Doréma in overvloed.
 
President van de camping
De President van Doréma maakt z’n naam meer dan waar. Maximale ruimte, licht, frisse lucht en comfort. Nog meer ruimte nodig? Geen probleem, je breidt de President eenvoudig links, rechts of aan beide kanten uit. Handig, voor fietsen of logees. Eerst zien dan geloven? Kom dan gerust langs in een van onze megastores om even in een President rond te wandelen en ‘te proefleven’, van ons krijg je daar de hele dag de tijd voor.
 
Woonkamer en serre in één
Vandaag de dag zijn er steeds meer voortenten te zien op de camping. Logisch. Het is een woonkamer en serre in één. Er wordt geleefd in de voortent. Een voortent is belangrijk voor iedere kampeerder en het is dan ook geen wonder dat er eisen aan worden gesteld. Denk aan ventilatiemogelijkheden, opzetgemak, materiaal en prijs-kwaliteitverhouding maar ook uitstraling.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!