Het is bij ons drukker dan normaal. Hierdoor kan de bezorging van je pakket langer duren.
Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Doréma luifels

Een droog en knus ontbijtje is geen probleem met Doréma luifels. Maar we gaan natuurlijk niet uit van slecht weer! Luchtig in de schaduw bij de caravan klinkt al heel wat beter. Met een lekker briesje houd jij straks je hoofd koel in Italië, Frankrijk of Spanje. Meer informatie
30% korting
vanaf € 166,-
30% korting
€ 436,- € 305,-
30% korting
vanaf € 122,-
30% korting
€ 847,- € 593,-
30% korting
vanaf € 158,-
30% korting
€ 394,- € 276,-
30% korting
€ 350,- € 245,-
30% korting
€ 131,- € 92,-
Soorten en maten
Bij Vrijbuiter hebben we luifels in diverse soorten en maten. Sommige exemplaren zijn los verkrijgbaar, maar wel ontworpen voor een bepaald model caravan. Zorg er voor dat je de caravan goed op meet om de perfecte luifel te kiezen. We helpen je graag met het vinden van de juiste luifel! Diverse luifels zijn uit te breiden met zijstukken. Hierdoor verminder je de kans dat regen onder de luifel door waait. Deze zijstukken zijn bij warm weer af te ritsen om het lekker koel te houden. Bij Vrijbuiter kun je ook terecht voor uitbreiding van je voortent. Hiervoor zijn diverse luifels in het assortiment die op de meeste voortenten passen. Let op: Meten is weten!
 
Doréma
Al 30 jaar is Doréma specialist op het gebied van luifels en voortenten. De tenten en luifels zijn van kwaliteitsproducten gefabriceerd. Zo garanderen zij een duurzaam eindproduct. Bovendien zijn de producten gebruiksvriendelijk en, meestal ;), makkelijk op te zetten!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!