Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

DOREMA CASA CONTENTA (EXCL. FRAME)

De Casa Contenta is een zeer voordelige en lichtgewicht voortent die door Doréma speciaal voor Vrijbuiter wordt gemaakt.

meer informatie

Je hebt nog geen maat geselecteerd
...

De voortent is een ideale reistent voor de vakanties. Door het gebruik van 240 grams Ten Cate All Season doek en het lichtgewicht ademende Klimatex doek is de voortent zeer degelijk en met het ademende vermogen van het doek blijft het ook in de tent prettig vertoeven. De tent heeft afgedekte ritsen en aangenaaide aansluitingen voor een Safe Lock stormbandset. De voortent heeft afsluitbare ventilatie in de nok. Het is mogelijk om de Casa Contenta uit te breiden met een uitbouw voor extra berg- of slaapruimte. De uitbouw kan worden aangeritst op de plek van de zijwand en kan dus zelfs links en rechts aan de voortent worden geplaatst. Aan de petluifel is een pees bevestigd waardoor een eventuele voortentluifel door middel van koppelstrips zeer stevig aan de voortent bevestigd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld de Doréma Palma of Locarno Plus voortentluifel zijn. Deze voortent wordt standaard zonder frame geleverd. Uiteraard kunnen we verschillende frames bij de tent leveren, maar wellicht heeft u nog een oud frame dat bij de tent past!


Specificaties

Productnummer 1292496
Merk Dorema
Model Casa Contenta
Maat 7
Diepte 240
Materiaal Ten Cate All Season
Buitendoek Ten Cate All Season
Omloopmaat 800-825
Diepte 240

Andere klanten kochten ook

50% korting
€ 79,95 € 40,-
40% korting
€ 139,95 € 85,-
40% korting
€ 139,95 € 85,-

Een moment, we updaten jouw winkelmand!