DOPPER DOPPER ORIGINAL DRINKFLES

Met deze Sunshine Splash Dopper haal je het zonnetje in huis. Deze gele waterfles doet donkere wolken verdwijnen en regenbogen verschijnen. En niet alleen de zomerse kleur van deze lichtgele Dopper geeft reden tot een goede bui, ook de wonderen die het verricht voor onze oceanen, want dankzij deze Dopper verdwijnt plastic afval van wegwerpflesjes als sneeuw voor de zon. Wow!

meer informatie

...

Onze zeeën, of je er nou warm of koud van wordt, ze zijn absoluut noodzakelijk voor al het leven op aarde. Toch belandt elk jaar 8 miljoen ton plastic afval in onze oceanen. Ja echt: 8.000.000.000 kilo. Door deze zonnige waterfles te hervullen met kraanwater, drink je slok voor slok de oceanen schoon. Want een Dopper bespaart al gauw 40 PET-waterflesjes per jaar. Klinkt misschien als water naar de zee dragen, maar elk stapje is een gigantische sprong voorwaarts voor de oceanen!

Vergelijkbare categorieën

Andere klanten kochten ook


Specificaties

Productnummer 1259075
Merk Dopper
Model Dopper Original
Merkkleur Sunshine-Splash
Secundaire kleur Wit
Materiaal PP - Polypropyleen (fles en dop), ABS - Acrylonitil Butadieen Styreen (witte cup), TPE - Thermoplastisch Elastomeer (afdichtringen in dop & cup)
Hoogte 24 cm
Inhoud 0,45 liter
Gewicht 110 gram
Garantietermijn 2 jaar

Vergelijkbare producten


Een moment, we updaten jouw winkelmand!