Gratis levering vanaf €50,-
Gratis retourneren in de winkel
30 dagen bedenktijd

 Vrijbuiter
 Winkels

Je dagelijkse rondje in het park, de Nijmeegse vierdaagse of een goede hike in de Pyreneeën. Zoek je een outdoorwinkel met veel keuze in kampeerartikelen, kleding, schoenen, (voor)tenten, noem maar op? Als je net als wij veel tijd doorbrengt in de natuur, bekijk dan eens het assortiment van Vrijbuiter. Wij wandelen graag met je mee! 

Wij regelen de koffie!

Een gezellige dagje bij Vrijbuiter. Terwijl jij aan het zoeken bent naar een nieuwe tent, goede wandelschoenen of een comfortabele relaxstoel voor op vakantie, zetten wij de koffie en thee alvast voor je klaar! 

Gratis parkeren

Bij elke Vrijbuiter winkel kan je gratis parkeren. We hebben meer dan genoeg ruimte voor als je langs wilt komen met auto, camper of caravan. 

Óók jouw trouwe viervoeter is welkom!

Je dagelijkse rondje in het park, bos of strand met jouw trouwe viervoeter kan worden aangevuld met een bezoek bij Vrijbuiter. Jouw hond mag namelijk gewoon mee naar binnen bij ons! Trakteer ze ook gelijk op iets lekkers of een nieuw speeltje. 

Test je slaapmat

Weet je zeker of jij straks op je slaapmat heerlijk kan weg duten terwijl je op stenen en kiezels ligt? Test je slaapmat bij Vrijbuiter! 

Vul je drinkfles bij ons watertappunt

Met onze duurzame watertap geniet je tijdens je bezoek aan Vrijbuiter van heerlijk plat of bruisend water. Dit zonder bijsmaak van onnodig afval. 

Voetanalyse

Maak gratis een persoonlijke voetanalyse met alle info gedetailleerd op een rijtje. Kies de schoen die bij jou voet past! 

Wandelbrug

Stap je schoenen goed in op onze wandelbrug. Steile hellingen, stenen en kiezels genoeg om je schoenen direct uit te testen.

Klantenservice

Op zoek naar advies? Een vraag over product? Of ben je verdwaald? Bel ons op +31858085106.
Neem contact met ons op of bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Menu
Stores
Wunschliste
Account
Cart