DE WAARD VOUWSTOEL VECHT

Stabiel, lekker breed en in 3 standen verstelbaar: dat is de Vecht, een comfortabele tuinstoel van De Waard. De Vecht is een mooie aanwinst voor op de camping of je terras. Verkrijgbaar in 3 kleuren waarvan er vast wel eentje matcht met je tent :)

meer informatie

...

Ultiem zitcomfort met de kwaliteit van De Waard

De Vecht heeft heel weinig te maken met de campingstoeltjes uit onze herinnering. Scheef zitten, een krakkemikkig frame of gescheurde zitting? Hoe het ooit nog wat behelpen was met meubels in het gras, is de luxe inmiddels volledig geïntegreerd op de camping. Zeker bij onze vrienden van De Waard. Deze luxe tuinstoel is daarom alles wat je van een De Waard stoel mag verwachten: comfortabel, met brede zitting en verstelbaar in 3 standen. Het fenomeen ‘kapot’ komt vrijwel niet in zijn vocabulaire voor.

Een fijne tuinstoel in een draagbaar jasje

Neem je een stoel van De Waard, dan kies je voor kwaliteit. De Vecht heeft een frame van gecoat staal en armleuningen van ijzersterk kunststof. De bekleding is van polyester, wat lekker zacht aanvoelt en warm blijft. Polyester neemt wel aardig wat vocht op als het regent; zet de stoel dus wel even binnen bij minder weer. De Vecht draagt vakantiegangers met een gewicht tot 130kg en weegt zelf 6,6kg. En ondanks zijn luxe omvang, zul je verrast zijn hoe compact je ‘m toch nog opvouwt.

Tip: Vecht eens om het voetenbankje!

In zijn basisuitvoering is hij al comfortabel, met het optionele Vecht voetenbankje helemaal. Het voetenbankje maakt van de Vecht de ultieme relaxstoel; uitermate geschikt voor het meest passieve voetenwerk. Het voetenbankje is net als deze campingstoel verkrijgbaar in 3 kleuren. Hou er wel rekening mee dat hij alleen uit de voeten kan met voeten. Als je er met je volle gewicht op gaat zitten, zou hij wel eens ‘krak’ kunnen zeggen.

 

Plus- en minpunten

  • Luxe campingstoel, compact op te vouwen
  • Verstelbaar in 3 standen
  • Draagvermogen tot 130kg
  • Frame van gecoat staal en sterk kunstof: probeer het maar eens kapot te maken ;)
  • Optioneel Vecht voetenbankje voor de ultieme relax-ervaring
  • Optioneel Vecht voetenbankje voor de ultieme relax-ervaring

Vergelijkbare categorieën

Specificaties

Productnummer 256454
Merk De Waard
Model Vouwstoel Vecht
Merkkleur Zwart, Grijs
Secundaire kleur Grijs
Frame Gecoat staal
Bekleding 600D Polyester
Armlegger Kunststof, onbreekbaar
Afmetingen 100 x 74 x 59 cm
Lengte 74 cm
Breedte 74 cm
Diepte 59 cm
Draagvermogen 130 Kg
Zithoogte 44 cm
Aantal standen 3
Inclusief Draagtas
Gewicht 6,6 kg
Garantietermijn 4 Jaar

Een moment, we updaten jouw winkelmand!