De Waard tunneltenten

De Waard tunneltenten

Zorgeloos genieten tijdens je welverdiende vakantie doe je in een tunneltent van De Waard. De Waard tunneltenten zijn door hun riante leef- en slaapruimte de ideale tent voor op elke camping.  Lees meer

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Of je nu ergens een week staat of een heel seizoen. Een De Waard tent is je stormvaste ‘thuis’ op vakantie. Door een groot deel van de productie met de hand uit te voeren, wordt de kwaliteit bij elke De Waard tunneltent gegarandeerd. Er is namelijk geen machine die een De Waard tent kan maken: dit is pure vakmanschap. Deze uitmuntende kwaliteit zie je zelfs terug in de allerkleinste details. Perfectie ten top.
 
Ruim en stormvast
Een groot voordeel van een De Waard tunneltent is dat je leef- en slaapruimte helemaal vrij is van stokken. Hiermee is de bruikbare ruimte binnen in de tent ruimer dan bij een De Waard piramidetent. De Waard tenten staan bekend om hun lange levensduur en stormvaste eigenschappen. Het natuurlijke 340 grams tentdoek van een De Waard tent is bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is natuurlijk niet voor niets dat de hele Nederlandse kust vol staat met De Waard tenten.
 
Ook voor rondtrekkende kampeerders
De lichtere lijn tunneltenten van De Waard zijn gemaakt van ‘technisch katoen’, een gemengd doek van katoen en polyester. De stoffen zijn door middel van een ripstoptechniek in elkaar verweven. Het doek dat zo ontstaat is sterk, licht en sneldrogend. Wel lever je door de toevoeging van polyester iets in op het ademende vermogen van de tunneltent. Ook is deze doeksoort iets minder duurzaam dan het onverwoestbare 100% Ten Cate katoen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!