De Waard campingtafels

Lekker ontbijten aan een campingtafel van De Waard. Op de camping leef je buiten, dit is prettiger met wat leuke buitenmeubels.  Lees meer

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Jij kent De Waard misschien alleen van de tenten. Heb je dus al een De Waard tent? Dan zouden de campingmeubeltjes van De Waard zeker niet misstaan. Mooi om te zien en erg robuust. De tafels hebben een stijlvolle uitstraling door de natuurlijke, houten kleur. Het hout is wel ietsje zwaarder dan kunststof!
 
Waar gebruik jij ‘m voor?
De campingtafels zijn niet te groot waardoor je ze naast je luie stoel in de tuin kan zetten. Of je kan ze gebruiken om tijdens de barbecue een extra tafeltje te hebben. Ook leuk voor op een balkon! De tafeltjes zijn behandeld waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Vocht heeft geen kans om in het hout te trekken. Geen paniek dus als het glas wijn om valt… Nou ja... ;). De campingtafels zijn gemakkelijk in te klappen. Dit maakt ze gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Zo heb jij straks weer meer ruimte om extra luxe mee te nemen naar de camping. Zie jij jezelf al een lekker Frans ontbijtje eten bij de tent, zittend aan je De Waard campingtafel?

Een moment, we updaten jouw winkelmand!