DE WAARD ALBLAS

De rits van de Alblas is aan twee zijden te openen voor extra ventilatie. Om de slaapzak te vergroten tot een 2-persoons slaapzak kan er een tweede Alblas aangeritst worden. Aan de binnenzijde bevindt zich een handig documentenvak. Door de Isocraft vulling biedt deze De Waard slaapzak een uitstekende warmte-isolatie.

meer informatie

...

Comfortabele katoenen stof met isolerende vulling

De duurzame materialen die De Waard heeft gebruikt voor de Alblas zorgen ervoor dat jij deze slaapzak vele zorgeloze vakanties kunt gebruiken. De buitenstof van de Alblas slaapzak is gemaakt van Perkal katoen, wat erg sterk is en goed ventileert. De stof blijft daardoor langer koel dan normaal katoen. Als je in de slaapzak ligt, zul je voelen hoe comfortabel en glad de stof is.

Slaap ontspannen bij 5 graden celcius

De voering van de Albas bestaat uit superzacht Isocraft, een kunstvezel met optimaal isolerende werking. Onze verkoopspecialisten zouden zeggen dat deze voering de Alblas een ‘comfortwaarde’ geeft van 5 graden. Wat ze daarmee bedoelen is dat een gemiddeld persoon bij 5 graden ontspannen in de slaapzak slaapt. Als het echt veel kouder of warmer is in het gebied waar jij naartoe gaat, doe je er goed aan een alternatief te bekijken. Gebruikt dit getal overigens alleen ter indicatie; misschien heb jij het wel veel sneller warm of koud dan gemiddeld.

Samen onder de sterrenhemel?

Vinden jullie elk een eigen slaapzak ongezellig? De Alblas is zo ingericht dat je er eenvoudig een tweede Alblas aanritst. Zo tover je 2 slaapzakken om tot één romantische 2-persoonsslaapzak. Maar de Alblas heeft meer handige kenmerken. Aan de binnenkant van de Alblas zit een handig steekvakje voor je waardevolle spullen. Ook is de rits aan beide zijden te openen. Zo heb je de mogelijkheid om de slaapzak optimaal te ventileren, bijvoorbeeld als het wat warmer is ‘s nachts. Wil je een extra grote Alblas? Bekijk dan ook eens de Alblas XL.

 


Andere klanten kochten ook


Specificaties

Productnummer 276339
Merk De Waard
Model Alblas
Merkkleur Petrol
Buitenstof Perkal Katoen
Binnenstof Perkal Katoen
Vulling Isocraft
Afmetingen 85 x 210 cm
Inclusief Foedraal
Gewicht 2,5 kg
Geslacht Unisex
Comfortwaarde 5 °C
Garantietermijn 2 Jaar / 1 Jaar op ritsen

Een moment, we updaten jouw winkelmand!