Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Crocs slippers heren

Crocs slippers heren

Crocs slippers voor heren vind je bij Vrijbuiter en allerlei soorten en maten. Je denkt natuurlijk al snel aan het welbekende klassieke Crocs slipper model, maar ze hebben er nog veel meer. Meer informatie
De Crocs slippers zijn geschikt voor allerlei activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor een zomerse teenslipper of voor eentje die meer geschikt is voor een sportieve activiteit. Met de meer sportieve modellen kun je gerust hele stukken gaan wandelen en naar verluidt zelfs een rivier oversteken.
 
Comfort, comfort en nog eens comfort
Bij de heren slippers van Crocs draait alles om comfort. Waar dat eerder nog wel eens ten koste ging van het uiterlijk van de slipper, is daar vandaag de dag geen sprake meer van. Met mooie en vernieuwende designs werkt Crocs er hard aan om te blijven innoveren. En dat zie je terug in de nieuwste modellen slippers. En het comfort dat blijft onverminderd goed. Door het gebruik van lichte materialen en de zachte binnenzool loop je met gemak uren op deze slippers. Met nieuwe toevoegingen zoals het massagevoetbed wordt het comfort misschien zelfs nog wel beter. 
 
Vrienden voor het leven
Comfortabele, lichte en toch stevige heren slippers, wat wil je nu nog meer? Dat ze niet meer kapot gaan natuurlijk. Geen zorgen. Net als vrienden heb je deze Crocs slippers voor het leven. Het duurzame en hoogwaardige materiaal waarvan Crocs deze slippers maakt, is namelijk niet kapot te krijgen. Maak je keuze hier online of kom ze passen in één van onze winkels, we helpen je graag.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!