Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Crocs sandalen

Sandalen van Crocs zijn super makkelijk voor op de camping en vakantie. Dit is dan ook een van de redenen waarom Crocs zo snel populair zijn geworden.  Meer informatie
Even snel een boodschap doen in de campingwinkel of gewoon naar het zwembad. Crocs trek je altijd gemakkelijk even aan (en weer uit). Door de hielband blijven ze ook aan. Daarom zijn ze voor kinderen ook zo ideaal. En ze zitten ook gewoon super lekker!
 
Herkenbaar comfort
De typische Crocs sandaal heeft de herkenbare vorm van een klomp en bevat gaten aan de voorzijde. Gemaakt van het bijzondere schuimhars Croslite. Het schuim vormt zich naar je voet voor een uitstekende ondersteuning van de voetboog. Dit zorgt voor het hoge comfort waar Crocs bekend om staan. De gaten aan de voorzijde houden je voeten lekker fris in de zomer.
 
Veilig rondom water
Oorspronkelijk zijn Crocs bedoeld om te dragen op boten. Daarom zijn ze waterbestendig en geven ze veel grip. Maar je ziet Crocs tegenwoordig overal. Op de camping, in de tuin, bij het zwembad. De veelzijdige “campingpantoffels” zijn er voor dames, heren en kinderen. In allerlei leuke kleuren en diverse modellen. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!