Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Crocs sandalen kinderen

Voor de kleine avonturier zijn de Crocs sandalen uit de kindercollectie ideaal. Verkrijgbaar in diverse mooie kleurtjes en waterbestendig! Zo lopen de mini-ontdekkingsreizigers er weer stijlvol bij en raak je de sandaaltjes niet kwijt door de felle kleuren. Geschikt voor bij de rivier, op de camping of het zwembad. Meer informatie
Bij Vrijbuiter hebben we sandalen geschikt voor allerlei activiteiten. Waterbestendige sandalen zijn perfect voor van alles outdoor. Na pootjebaden in de rivier drogen je voeten zo weer op. Makkelijk aan en uit te doen, dus veters strikken hoeft nog niet ;). Klaar voor de zomer dus!
 
Klassieke krokodillenklompjes
Als je denkt aan Crocs, springt meteen het plaatje van de Crocs klompjes in beeld. De naam hebben ze te danken aan het feit dat de Croc lijkt op een krokodillensnuit. Ze zijn licht, makkelijk aan te doen en goed schoon te houden. Hierdoor zijn ze niet meer weg te denken uit het kampeerplaatje. Sinds 2002 is Crocs Inc. bezig met het maken van schoenen, sandalen en klompjes. Vanaf het begin was het ontwerp van de klassieke klompjes controversieel. De een vindt het heel lelijk, maar de ander zweert erbij. 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!