Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Craghoppers Nosilife kleding heren

Craghoppers Nosilife kleding heren

Van de Craghoppers NosiLife kleding voor heren zit het motto van dit Britse merk in hun DNA: het maken van comfortabele en praktische kledinglijnen die jou zo lang mogelijk op pad houden en beschermen. Meer informatie
Één ons bescherming, alstublieft...
An ounce of prevention is worth a pound of cure; zei Benjamin Franklin ooit en dat is waar Craghoppers zijn NosiLife kleding op heeft gebaseerd. Van origine ontworpen om jou te beschermen tegen insecten tijdens tropische outdooravonturen is deze lijn nu ook uitstekend te combineren met de rest van je garderobe. Én voor minder tropische, wat zeggen we: zelfs voor flink koude outdooravonturen.  Maar dat kan ook gewoon thuis en naar je werk zijn. Je weet in elk geval dat je er goed beschermd in bent.
 
Elke pond waard
In de categorie NosiLife van Craghoppers vind je bij Vrijbuiter onder andere broeken, vesten en shirts waarmee jij je garderobe op een mooie én duurzame manier uitbreidt. Wij zijn in ieder geval erg onder de indruk van deze topcombinatie van bescherming en stijl en het is wat ons betreft dan ook elke pound waard!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!