Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Craghoppers Nosilife kleding dames

Craghoppers Nosilife kleding dames

In de categorie NosiLife voor dames van Craghoppers vind je bij Vrijbuiter onder andere broeken, vesten en jurkjes. Kijk zelf maar eens, ze zien er echt fantastisch uit! Wij zijn in ieder geval erg onder de indruk van deze topcombinatie van bescherming en stijl.  Meer informatie
Craghoppers is al ruim 50 jaar specialist in het ontwerpen en produceren van outdoor kleding met als motto: het maken van comfortabele en praktische kledinglijnen die jou zo lang mogelijk op pad houden. En daar worden ze elk jaar weer een beetje beter in.
 
Eén ons bescherming alstublieft
De NosiLife kleding van dit Britse outdoormerk is daar het bewijs van. An ounce of prevention is worth a pound of cure; zei Benjamin Franklin ooit en dat is waar Craghoppers zijn NosiLife kleding voor dames op heeft gebaseerd. Van origine ontworpen om jou te beschermen tegen insecten tijdens je outdooravonturen, is deze lijn nu ook gewoon heel mooi te combineren met de rest van je garderobe, en dat kan ook gewoon thuis en naar je werk zijn! Je weet in elk geval dat je er goed beschermd in bent.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!