Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Craft thermoshirts

De thermoshirts van Craft houden je warm en droog bij al jouw outdooravonturen. Ski jij binnenkort de bergen af van Oostenrijk? Of maak je liever een flinke wandeltocht? Meer informatie
Dan is het belangrijk dat je een shirt draagt met perfecte warmte- en vochtregulatie. Craft sportswear staat bekend om hun functionele sportkleding, zodat elke atleet het beste uit zichzelf haalt.
 
Functionele details
Bij Craft ben je aan het goede adres voor functionele details. Zo hebben de meeste thermoshirts een naadloze constructie voor uitstekend comfort. Een thermostof die goed aansluit - maar niet knelt natuurlijk- houdt je huid droog en warm. Ga je je flink inspannen? Kies dan een shirt met een mesh-zone onder de oksels. Hier is de ventilatie in het shirt extra goed geregeld! 
 
Geschikt voor alle seizoenen
Draag je een thermoshirt alleen in de winter? Nee hoor, verschillende shirts van Craft zijn geschikt voor alle seizoenen. Ook als je je intensief inspant in de zomermaanden, kan zweten in combinatie met wind leiden tot sterke afkoeling. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Trek een van de Craft thermoshirts aan en ervaar zelf hoe comfortabel het is.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!