Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Craft thermoshirts heren

De thermoshirts van Craft voor heren zijn de perfecte aanvulling op je winter- of zomersport garderobe. Deze shirts houden de warmte die je creëert tijdens het sporten goed vast, zodat niks verloren gaat.  Meer informatie
Tegelijkertijd voorkomt het ventilerende vermogen dat je nat wordt of oververhit raakt.
 
Goede vochtregulatie
Het voordeel van een thermoshirt bestaat niet alleen uit de extra laag kleding die je aantrekt. Uiteraard houdt die je al extra warm, maar deze shirts zorgen ook voor een goede vochtregulatie: afvoer van het zweet waar je onvermijdelijk mee te maken gaat krijgen. Als dat niet gebeurt, kan het zweet afkoelen en zorgen voor een rillerige gevoel. Dit voorkom je met een thermoshirt. Zowel in de winter als in de zomer zul je veel profijt hebben van deze shirts.
 
Een tweede huid
Al deze heren thermoshirts van Craft zijn gemaakt om tijdens je sportieve dagen aan te trekken en passen dankzij het dunne, flexibele en lichte materiaal perfect op de huid. Zo ben je ook nog eens extra aerodynamisch, al doet je overige kleding dit effect misschien weer een beetje teniet.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!