Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Craft thermokleding

Craft thermokleding

Thermokleding van Craft zorgt ervoor dat jij niet staat te rillen op de piste. Tenzij je hoogtevrees hebt natuurlijk. Door de Craft thermo shirts en broeken geniet jij straks nog meer van jouw wintersport!  Meer informatie
En heb je straks geen glühwein meer nodig om warm te blijven ;). Craft thermokleding is echter niet alleen bedoeld om warm te blijven. De belangrijkste functie is namelijk vochtafvoer. Ren je dus liever een rondje in het zonnetje? Dan is thermokleding essentieel om lekker koel te blijven tijdens het sporten. Bovendien krijg je door de aangenaam zachte stof geen last van schuurplekken.
 
Craft Sportswear
Al 40 jaar is Craft bezig met thermo kleding voor diverse sporten. Hierbij houden ze rekening met de natuur. Ze willen een zo klein mogelijke CO2 afdruk achterlaten. Veel producten van Craft zijn gemaakt van puur polyester. Ze streven ernaar om zo weinig mogelijk onnodige extra stoffen in de producten te verwerken. Bovendien zijn alle wollen producten van Craft diervriendelijk.
 
Het Craft Principe
Als je sport, dan zweet je. Door het dragen van functionele thermo kleding is dit geen probleem meer. Door de ademende- en vochtregulerende stof blijf jij op de ideale temperatuur en kun je nog langer genieten van de sneeuw! Houd je niet van de sneeuw en fiets je liever door de bossen? Ook voor jou heeft Craft functionele kleding.  Of je nou gaat skiën of fietsen, Craft houd je comfortabel warm. Combineer je thermos kleding met een water- en winddichte jas en duik die regenbui in!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!