Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Coleman luchtbedden

Coleman luchtbedden

Met een van onze Coleman luchtbedden leg je overal waar je wilt een zacht en comfortabel bedje neer. We willen niet zeggen dat je je eigen bed niet meer zult missen op de camping, maar een luchtbed van Coleman is een luxe en comfortabel alternatief. Meer informatie
22% korting
€ 89,99 € 69,99
14% korting
€ 69,99 € 59,99
Een bedje voor erbij
Maar ook gewoon thuis is een goed luchtbed van Coleman hartstikke handig. Een onverwachte logé, zoals vriendjes of vriendinnetjes van de kinderen, wil je toch ook graag een fijne slaapplek bieden?
 
Geen geschuif
De meeste van deze Coleman luchtbedden zijn gemaakt van prettig zacht pvc-materiaal. Dankzij deze toplaag zul je minder heen en weer schuiven in je slaapzak. Het dubbele ventiel voorkomt het ongewenst leeglopen van het bed, zodat je gewoon kunt genieten van een ongestoorde nachtrust.
 
1- of 2-persoons comfort
Coleman maakt 1-en 2-persoons luchtbedden. Er is een model met 2 luchtkamers, en dit is bijzonder handig als er een onrustige slaper naast je ligt. Dankzij deze luchtkamers heb je namelijk minder last van zijn of haar nachtelijke gedraai. Zo slapen jullie beiden lekker door!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!