Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
COCOON INSECT PROTECTION SHEET DOUBLE VOLWASSENEN

COCOON INSECT PROTECTION SHEET DOUBLE VOLWASSENEN

Het Insect Protection Sheet Double van Cocoon is een beschermende hoes. Een extra laag tussen jou en het matras die jou en je partner beschermt tegen insecten. Muggen, teken, mieren, vliegen en vlooien

meer informatie

...

De Insect Protection Sheet van Cocoon is een geïmpregneerde anti-insectenmatroeshoes gemaakt van Egyptisch katoen. In matrassen in hotels en hostels kunnen bedwantsen en vlooien voorkomen, deze hoes beschermt je tegen deze kleine wezens.Egyptisch katoen heeft langere vezels dan gewoon katoen en biedt daardoor voordelen voor de reiziger die comfort en gewicht belangrijk vindt. Zo is de stof dichter geweven en voelt daardoor zachter aan op je huid, is lichter en tevens compacter. Dus neemt deze hoes weinig ruimte in je bagage.De hoes is voorzien van Insect-Shield en beschermt tegen insecten zoals muggen, teken, mieren, vliegen, vlooien, krekels, bedwantsen en midges. De impregnatie is volledig reukloos, onzichtbaar en beïnvloedt de materiaaleigenschappen van het Egyptisch katoen niet. Gebaseerd op natuurlijke stoffen en daardoor ongevaarlijk voor de gezondheid. De werking is gegarandeerd tot 70 wasbeurten.De hoes past volledig om de matras heen en wordt dichtgeritst. Zo worden alle insecten opgesloten in de hoes en kunnen niet bij je komen. Immers ze hebben hier de hele nacht de tijd voor.


Specificaties

Productnummer 1248437
Merk Cocoon
Model Insect Protection Sheet Double
Merkkleur Elephant Grey
Geslacht Volwassenen
Gewicht 0,38 kg
Afmetingen 160x200
Lengte 200
Breedte 160
Materiaal Katoen
Extra Lang
Extra Breed
Buitenstof Katoen
Binnenstof Katoen
Geschikt voor Matrassen tot 200x160 cm

Andere klanten kochten ook


Een moment, we updaten jouw winkelmand!