Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Cartago slippers

Cartago slippers

Laat je voeten ook een beetje genieten van de zomer met slippers van Cartago. Niemand heeft zin in zweetvoeten met het warme weer. Jij loopt straks heerlijk luchtig rond op je slippers.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Kies een mooi paar outdoorslippers en bereid je voor op de zon. Van teenslippers tot sportieve modellen, wij hebben wat jij nodig hebt voor een geslaagde zomer. Bij Vrijbuiter hebben we een uitgebreid assortiment, dus vast en zeker ook slippers voor jou!
 
Duurzaam en comfortabel
Cartago slippers worden gemaakt door een van de grootse slipperproducenten ter wereld; Grendene. De slippers zitten lekker en zijn mooi flexibel. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van Flexpand. Dit is een duurzame stof en maakt de slippers recyclebaar. Stijlvolle, comfortabele en milieuvriendelijke slippers dus! Een perfecte combinatie zorgen voor een goede keuze!
 
Welke kies jij?
Bij Vrijbuiter hebben we slippers voor zowel mannen en vrouwen. Zo kunnen jullie straks matchend over straat ;). Ga je voor een synthetische of een leren slipper? Dat hangt er maar net weer van af waar je hem voor gaat gebruiken. Als je houdt van pootjebaden, dan is een synthetische slipper ideaal bijvoorbeeld. Bestel de slippers hier online in onze webshop. Wil je ze liever even uitproberen en passen? Kom dan langs in een van onze megastores.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!