Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Caravanverlichting

Caravanverlichting

Voorkom een avondje kaarten in het donker met goede caravanverlichting. Want je kan nog zo goed voorbereid op vakantie gaan, bij het ontbreken van goedwerkende lampen baal je als een stekker.  Meer informatie
Over stekkers gesproken: je hebt caravanverlichting die werkt op 230v maar ook op accu, gas of batterij. Bedenk goed waar je behoefte aan hebt!
 
Sfeervol of functioneel
Ons assortiment caravanverlichting is zorgvuldig geselecteerd door onze lichtexperts. Zo is er verlichting speciaal gemaakt voor onderweg naar het washok, om een boek mee te lezen, voor de gezelligheid maar ook sterkere caravanverlichting om veel oppervlakte te verlichten en dat zo duurzaam mogelijk te doen.
 
Binnen hangen of buiten staan
Er zijn lampen die speciaal gemaakt zijn om op te hangen aan je voortent of te hangen aan de binnenkant van je caravan. Sommigen laad je zelfs op in de zon! Maar er is ook caravanverlichting die ideaal is om op de tafel te zetten. Wat je ook zoekt, met merken als Coleman, Campingaz, Isabella of Outdoor Light zit jouw ideale caravanverlichting er altijd tussen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!