Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Caravan toiletten

Een eigen toilet is een van de grote voordelen van met de caravan of camper op vakantie gaan. Met een van deze draagbare toiletten en de vele accessoires heb je overal een comfortabel en hygiënisch toilet beschikbaar.  Meer informatie
Helemaal handig als je niet op een camping staat, of heel ver weg van de sanitaire voorzieningen. Ook op de boot is dit natuurlijk ideaal.
 
Handig in gebruik
Deze caravantoiletten hoef je niet aan te sluiten op een afvoer- of watersysteem. Je spoelt ze eenvoudig door met water uit de spoelwatertank. In de watertank kan 10 tot 15 liter water. De afvaltank heeft een inhoud van 12 tot 21 liter. Aan de afvaltank zit een geïntegreerde pomp, zodat je spoelt met een eenvoudige druk op de knop. De meeste modellen hebben een indicatielampje om aan te geven wanneer het toilet vol zit.
 
Licht van gewicht
De toiletten wegen leeg niet veel, zo tussen de 3 a 4 kilo, omdat ze van kunststof zijn. Een extra voordeel daarvan is dat ze goed schoon te houden zijn. Het is natuurlijk handig om ook meteen even de schoonmaakspullen bij je caravan toilet te bestellen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!