Het is bij ons drukker dan normaal. Hierdoor kan de bezorging van je pakket langer duren.
Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Caravan kranen

Caravan kranen

Zoek je nog een kraan voor je caravan? Tijdens het kamperen kom je er pas achter hoeveel water en gas je verbruikt. Vergeet niet dat je voor het repareren van een kraan een linker en een rechterhand nodig hebt. Meer informatie
Heb jij twee linkerhanden? Geen getreur: op de camping is altijd wel een goede buur te vinden. Een extra kraantje in de koffer is trouwens nooit een slecht idee!
 
Waterkranen
Bij merken als Reich, Barwig en Vepa vind je praktische waterkranen voor in je keuken of douche, luxe mengkranen of hulpstukken voor je jerrycan. Kijk eerst of in je caravan of camper een dompel- of drukpomp is geïnstalleerd. Pas dan weet je welke kraan je kunt aansluiten. Ga je van de gebaande paden en kom je op plekken zonder stromend water? Kies dan een kraan die zelf waterdruk genereert.
 
Gaskranen
Ook onderdelen voor je gastoestel in je caravan mogen niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan het meenemen van een verloopkraan zodat je een gasdrukregelaar kunt aansluiten. Dit is handig als je een extra gasfles meeneemt, of als je verschillende flessen wilt gebruiken tijdens het barbecueën.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!