CAMPINGAZ ICETIME 13

4,3

Dit is de kleinste koelbox in de populaire Icetime-reeks van Campingaz. Handig om wat eten en flesjes mee te koelen als je op pad bent. Dat koelen lukt hem wel een hele dag en je gebruikt hem ook makkelijk als dienblad. Werkt op koelelementen.

meer informatie

...

Het lekkere handvat van de Icetime 13 van Campingaz is tegelijkertijd de vergrendeling. Deze veelzijdigheid, je kunt de Icetime ook gebruiken als stoeltje of tafeltje, maken dit zo’n populaire koelbox. Bij Vrijbuiter verkopen we erg veel koelboxen dus er zit altijd eentje bij voor jou. Hiernaast verkopen we nog heel veel andere buitengewoon handige campingspulletjes voor outdoor wandelen en trekking en nog veel meer buitensporten en -activiteiten. Sommige producten zijn zo verrassend handig dat jij niet eens wist dat ze bestonden. Deze hebben we allemaal voor jou verzameld in onze website en in onze kampeerwinkels die wij megastores noemen omdat ze zo ontzettend groot zijn. Kom gauw eens langs in Zaandam, Gouda, Roden of Roermond. Daar vertellen we je graag nog veel meer over de Icetime en allerlei andere praktische handigheidjes.


Andere klanten kochten ook


Specificaties

Productnummer 3063
Merk Campingaz
Model Icetime 13
Merkkleur Blue
Gewicht 1,9 kg
Afmetingen 36 x 29 x 18 cm
Lengte 36 cm
Breedte 29 cm
Hoogte 18 cm
Materiaal Kunststof
Pakmaat 30 x 18 x 38 cm
Werkt op Koelelementen
Optioneel bij te bestellen Koelementen
Inhoud 13 liter
Capaciteit 1x 1,5L fles
Soort systeem Passief
Maximaal 17 uur koel, met koelementen
Garantietermijn 2 Jaar

Vergelijkbare producten


Beoordeling over CAMPINGAZ ICETIME 13

3 reviews

Anoniem - 30-11-2015 22:01:42

prima koelbox die met gemak een dag koel blijft.zeer solide, je kan er op zitten. En Berend, het deksel kan ook anders om op de box en je hebt een tafel(tje) met handige rand.

Anoniem - 18-7-2014 22:53:57

Prima produkt, met een koelelement voldoet het goed voor kortdurende koeling van boodschappen. Met schuurpapier wel wat scherpe randjes moeten weghalen, maar dar mag geen naam hebben. Wellicht was het ook handiger geweest om de bovenkant van de deksel plat te maken, zodat de gesloten box als tafeltje gebruikt had kunnen worden. De huidige ronde bovenkant laat dit niet toe. De kwaliteit van het plastic is ook prima en de lichte chemische geur na het uitpakken uit de folie was vrijwel onmiddellijk verdwenen.

Anoniem - 24-6-2013 13:28:03

goed


Beoordeling

4 sterren 2 2
5 sterren 1 1

Gemiddelde beoordeling

gemiddelde: 4,3

Een moment, we updaten jouw winkelmand!