Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Campingaz gasflessen

Campingaz gasflessen

Een nieuwe kopen of je oude bijvullen, bij Vrijbuiter kun jij terecht met je Campingaz gasflessen. Gasflessen hebben wij in alle maten.  Meer informatie
Wil je niet zeulen met een grote fles, dan haal je toch een kleinere! De gasflessen van Campingaz hebben een handige afsluitdop die ook als klein handvat gebruikt kan worden. Wel zo handig!

Alles wat je nodig hebt
Bij Vrijbuiter kan je ook direct terecht voor alle toebehoren. Gasfittingen, drukregelaars, gasmeters, verloopstukjes, slangen en goed installatiegereedschap. Wij voorzien je graag van de juiste producten: veilig en duurzaam! Let wel op bij kleinere brandertjes! Soms is het van belang wat voor gas er in de busjes zit. Daarnaast zijn de aansluitingen vaak ook verschillend. Onze medewerkers helpen je graag om de goede gasbusjes te vinden.

Universele aansluiting
Mocht je nu niet in de buurt van Vrijbuiter zijn en je gasfles is leeg? Niet getreurd, er zijn genoeg adresjes waar jij je flessen kan laten bijvullen. Zelfs in het buitenland. Door de universele aansluiting kan je in de meeste landen terecht voor een volle gasbus. Zo kun jij gewoon gas blijven geven tijdens je avonturen!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!