Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Camping verlengsnoeren

Bekijk hier alle camping verlengsnoeren die we bij Vrijbuiter verkopen. Je hebt je tent opgezet, luchtbed opgeblazen en je maakt aanstalten om de koelbox aan te sluiten. Meer informatie
En dan kom je opeens tot de ontdekking dat het snoer van je camping stekkerdoos te kort is. Om dat te voorkomen, neem je natuurlijk de juiste verlengsnoeren mee.
 
Extra lang
Bij Vrijbuiter hebben we camping verlengsnoeren in verschillende lengtes. De langste is zo lang, dat je bijna energie kunt tappen uit je eigen zonnepanelen thuis. Zonder gekheid, de langste is 40 meter en daarmee kom je echt een heel eind. Of je nou gaat kamperen in eigen land of je tent opslaat aan de Spaanse Costa Brava, het dichtstbijzijnde stroomkastje haal je met gemak.
 
Speciaal voor buiten
Camping verlengsnoeren zijn speciaal ontwikkeld om buiten te gebruiken. Ze bieden goede bescherming tegen water. Bij Vrijbuiter hebben we snoeren van bekende merken als Bo-Camp en Exin en natuurlijk van ons eigen merk Vrijbuiter Outdoor. Bestel ze direct online of kom langs in één van onze winkels.  

Een moment, we updaten jouw winkelmand!