Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Camping toiletten

Het heeft ook wel iets, midden in de nacht met een lamp op je voorhoofd naar de wc moeten manoeuvreren, maar met een van deze camping toiletten heb je gewoon je eigen hygiënische toilet bij je tent of caravan. Meer informatie
Helemaal handig als je met kleine kinderen bent, of wat verder van de sanitaire voorzieningen vandaan staat dan je hoopte.
 
Handig en hygiënisch
Zoek je een toiletemmer of porta potti die je niet hoeft aan te sluiten op een afvoer- of watersysteem? Een camping toilet spoel je eenvoudig door met water uit de spoelwatertank. In de watertank kan 10 tot 15 liter water. De afvaltank heeft een inhoud van 12 tot 21 liter. Aan de afvaltank zit een geïntegreerde pomp, zodat je spoelt met een eenvoudige druk op de knop. De meeste modellen hebben een indicatielampje om aan te geven wanneer het toilet vol zit.
 
Licht van gewicht
Belangrijk van je camping toilet is dat je deze makkelijk mee kunt nemen naar je vakantiebestemming, om in de tent, camper of caravan te gebruiken. Deze toiletten wegen leeg niet veel, zo tussen de 3 à 4 kilo, omdat ze van kunststof zijn. Het kunststof is ook heel goed schoon te houden. Bij Vrijbuiter vind je natuurlijk ook allerlei schoonmaakspullen voor je camping toilet, fijn om direct alles bij de hand te hebben?

Een moment, we updaten jouw winkelmand!