Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Camping stekkers

Camping stekkers

Als je aan het reizen of kamperen bent en stroom nodig hebt, dan moet je zorgen dat je de juiste camping stekkers meeneemt. Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment heeft stekkers in alle soorten en maten.  Meer informatie
Of je op zoek bent naar een stekker voor 3-polige apparaten of een verloopstekker van 13 naar 7-polig, wij hebben het voor je.
 
Lang, kort of 1 en meerdere stopcontacten
Camping stekkers zijn niet de meest sexy producten, maar wel zeer handig en komen altijd van pas. De camping stekkers zijn er in alle soorten en maten. Soms heb je een verloopstekker nodig zonder snoer. Maar wij hebben ook haspel stekkers die 25 meter lang zijn met 4 verschillende stopcontacten. Bekijk ons aanbod voor jouw beste keus.
 
Veiligheid
Onze selectie camping stekkers is gegarandeerd veilig, dat zien we als vanzelfsprekend. Kortsluiting tijdens je ontspannen en zorgeloze vakantie wil je natuurlijk voorkomen. We garanderen dat de we alleen de beste kwaliteit hebben geselecteerd. Veilige, praktische camping stekkers die eenvoudig zijn in gebruik en eindeloos lang meegaan.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!