Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Camping stekkerdozen

Camping stekkerdozen

Camping stekkerdozen zijn onmisbaar voor je kampeervakantie. Je maakt van een stroomaansluiting in een handomdraai een aansluiting voor 3 of soms zelfs 4 elektrische apparaten. Meer informatie
Bij Vrijbuiter hebben we ze in vele soorten en maten, er zit vast een stekkerdoos bij waarmee je al je elektrische apparaten en gadgets aan de praat kunt krijgen.
 
Speciaal voor buiten
Met een stekkerdoos met CEE-aansluiting kun je goed uit de voeten op de meeste campings. Camping stekkerdozen zijn namelijk speciaal gemaakt om buiten te gebruiken. De stopcontacten zijn bedekt met een klepje, dat bescherming tegen water biedt. Heel veilig dus, want kortsluiting is natuurlijk het laatste wat je wilt tijdens je kampeervakantie.
 
Balen als een stekker
Heb je net de boel geïnstalleerd, blijkt je camping stekkerdoos het niet te redden tot aan het stroomkastje. Dan baal je als een stekker, toch? Let dus goed op de lengte van de kabel aan je stekkerdoos of zorg eventueel voor een verlengsnoer, zodat je altijd goed zit. Bestel je nieuwe camping stekkerdoos direct online of kom langs in één van onze winkels.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!